Blikkfang med bilder og video

Photo by Daria Shevtsova on Pexels.com

Visste du at ved opprettelse av stillingsannonse i Webcruiter så har du mulighet til å endre bildene i annonsen?  

De sier at et bilde sier mer enn tusen ord. Undersøkelser viser nemlig at bilder gir effekt og er et viktig virkemiddel for å tiltrekke seg flere søkere. Det tar bare noen få sekunder for en kandidat å gjøre opp sin mening om akkurat din stillingsannonse. Det handler ikke bare om å velge et bilde som gir blikkfang. Velg relevante bilder for stillingen og avdelingen, og bruk bilder som søkeren kan identifisere seg med.

Vi har samlet et spekter av bilder i Webcruiters bildebank slik at du skal ha mulighet til å velge ut bilder som passer for din stillingsannonse. Du velger nemlig to bilder, et toppbilde som plasseres øverst i stillingsannonsen, og et bunnbilde nederst til høyre. Bildebanken i Webcruiter er det bilder som er felles for hele OUS og bilder som er plassert i den enkelte klinikk.

Webcruiter gir deg også mulighet til å legge til en video i stillingsannonsen som da erstatter bunnbildet. Filmer kan fortelle en god historie og gi et inntrykk av arbeidsplassen. Det er med på å komplementere det du skriver i stillingsannonsen og potensielt bidra til å engasjere kandidaten til å søke. En aktuell film vil derfor sette et spennende preg på stillingsannonsen.

Bilder og video gir et godt blikkfang, men tenk også på resten av stillingsannonsen slik at den oppleves som profesjonell og ryddig. Tenk gjerne kreativt rundt overskrift og ha en innledning som fanger oppmerksomheten.

Har du tatt en titt i bildebanken i Webcruiter den siste tiden og funnet bilder for din stillingsannonse? Skriv gjerne i kommentarfeltet under dersom du savner et bilde i din rekrutteringsprosess!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s