Rekrutteringsåret 2020!

Vi legger bak oss et litt annerledes år. Et år hvor mange mennesker har blitt permittert eller mistet jobben sin. Et år hvor mange kanskje har kjent på ensomhet og savn etter kjente og kjære som vi ikke har kunnet treffe på samme måte som tidligere. Alt på grunn av et virus… Men, hva har dette betydd for rekrutteringen ved OUS?

Vi har de siste årene hatt en jevn økning med antall annonser, stillinger og søkere. I 2020 ser vi at søkermassen har økt fra 57987 søkere til 70585 søkere fra året før. Antall annonser har holdt seg stabilt, men vi har hatt litt flere stillinger i annonsene våre, 100 stillinger mer enn 2019. Allikevel har vi i snitt fått 1,8 flere søker per stilling i 2020 sammenlignet med 2019.

2020 ble også året hvor vi ble litt mer effektive med rekrutteringene våre. I 2019 brukte vi i snitt 85 dager på en rekrutteringsprosess. I 2020 brukte vi 37 dager. Det er en ganske markant forbedring, og fortjener en aldri så liten applaus!

I år som i fjor, kommer vi til å sende ut en mail til alle som har gjennomført en rekrutteringsprosess – med en liten oppsummering av rekrutteringsåret 2020. En liten hilsen fra oss, for å fortelle dere at dere gjør en kjempejobb!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s